Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد فراهانی که در سریال رمضانی «دلدار» در ایام رمضان در قاب تلویزیون دیده شد، درباره علت فضای محزون غالب بر سریال‌های تلویزیونی به گفت‌وگو پرداخت.

این بازیگر درباره حضورش در سریال رمضانی دلدار و همکاری با برادران محمودی اظهار کرد: من در کار قبلی برادران محمودی هم همکاری داشتم و تجربه خوبی بود و این بار هم با خواندن متن تصمیم گرفتم با آنها همکاری داشته باشم چراکه از متن کار خوشم آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر پیشکسوت اظهار کرد: از آنجا که سریال دلدار به مشکلات زحمتکشان جامعه و همچنین جامعه کارگری می‌پرداخت، از این جهت قصه آن را دوست داشتم.

فراهانی درباره محتوای سریال دلدار، اظهار کرد: به هر حال وقتی شرایط اقتصادی یک ملت دشوار می‌شود، ناهنجاری هم ایجاد می‌شود و طبیعتاً درگیری‌های اجتماعی بین مردم زیادتر می‌شود و اگر ما در یک چنین شرایطی فضیلت و ارجمندی انسانی مان را زیر پا بگذاریم خیلی تلخ می‌شود؛ این است که گذشت و بخشش جزو نیازهای این زمان ملت ماست.

 مدرس درام هستم

بازیگر سریال «دلدار» در ادامه با بیان اینکه این سریال را دوست دارد، اظهار کرد: من خودم درام‌نویس و مدرس درام هستم طبیعی است که ایرادهایی نسبت به کار داشته باشم اما خوب با فضایی که امروز در تلویزیون وجود دارد این کار را می‌پسندم و دوست دارم.

فراهانی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود تلویزیون به جای پخش سه سریال مناسبتی با محتوای اجتماعی، سریالی طنز را هم در دستور کار قرار می‌داد؟ گفت: آنچه که شما اسمش را طنز می‌گذارید قبول کنید که طنز نیست. هزل و لودگی را نباید به حساب طنز گذاشت. معتقدم هنر نمی‌تواند دستوری باشد؛ هنر پدیده‌ای است که برآمده از قلب اجتماعی است که هنرمند در آن زندگی می‌کند و طبیعتاً وضعیت اجتماعی ما این است. سریال «دلدار» خبر از وضع روانشناسی و اقتصاد درون جامعه ما می‌دهد پس اتفاقاً درست انتخاب شده است اما اینکه ما بی‌خودی مردم را بخندانیم و سرگرم کنیم، این وظیفه هنرمند نیست.

بازیگران جوان، توانمند و تربیت‌شده تئاتر هستند

بهزاد فراهانی که در این سریال اغلب با بازیگران جوان همکاری داشت، با بیان اینکه اغلب این بازیگران جوان، توانمند و تربیت‌شده تئاتر هستند، گفت: بازیگران جوان مجموعه دلدار، در تئاتر تربیت شده‌اند و از توانایی خوبی برخوردارند به همین جهت از همه آنها راضی‌ام و از آنها یاد می‌گیرم چون دارای خلاقیت و درک عالی هستند هم از محیط اجتماعی و هم از روابط اجتماعی لذا حرف تازه دارند. باید بگویم از کل مجموعه دلدار راضی هستم.

این بازیگر در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره قصه مجموعه دلدار و رنگ و بوی تلخ آن اظهار کرد: اگر قصه کار را من می‌نوشتم قطعاً جور دیگری می‌نوشتم؛ نویسنده اینگونه نگاه کرده است و چون جوان است و بانو هم هست، طبیعتاً اینگونه به موضوع نگاه کرده است و من آن را بد نمی‌بینم، در لحظاتی خیلی هم خوب می‌بینم. گره‌های قصه گره‌های خوبی هستند اما خب می‌توانست جور دیگری هم باشد و این سلیقه فردی است.

دلیل کشدار بودن مجموعه دلدار

فراهانی همچنین درباره کشدار بودن مجموعه دلدار و اینکه آیا می‌طلبید در ۳۰ قسمت ادامه پیدا کند؟ اظهار کرد: من هم این را شنیده‌ام که سریال دلدار کشدار شده است اما از اکثریت مردم کشورمان هم در روستاها و هم شهرهای کوچک و هم در تهران شنیدم که از کار راضی هستند طبیعی است که هر کسی با سلیقه خودش به کار نگاه می‌کند و طبیعتاً تفاوت بین نگاه‌ها و سلایق مختلف وجود دارد.

این بازیگر پیشکسوت با اشاره به همکاری‌اش با برادران محمودی که در سریال اتفاق افتاده است، یادآور شد: سال گذشته سر کار قبلی برادران محمودی همکاری داشتم و به گرجستان رفتیم و در آنجا در طول قصه من مردم. این دو برادر سال گذشته با فیلمی که از اسکار در آسیا انتخاب شده بود از افغانستان ارسال کرده بودند و مردمان بسیار شریف و فرهیخته‌ای هستند. آنها دوست‌داشتنی هستند به‌ویژه اینکه رفتارشان با زیردستانشان متین، دلنشین و انسانی است و این برای من قابل ستایش است؛ ضمن اینکه در اقتصاد بیمار صداوسیما، دو برادران محمودی بسیار درست و بدون کم و کاست تعهداتشان را انجام دادند و همه اینها قابل ستایش است.

بهزاد فراهانی در پایان این گفت‌وگو پایان‌بندی قصه دلدار را پایان‌بندی عنوان کرد که مخاطب را خوشحال می‌کند و پایان خوشی خواهد داشت./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تکریم از معلم باید به عنوان یک فرهنگ و روش در جامعه نهادینه شود.

وی از معلم به عنوان یک فرد تاثیرگذار و اثربخش در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت معلم و اهمیت کار وی را به جامعه معرفی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه آحاد جامعه است تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت نهادها دولت و مجموعه دستگاه‌ها دارد.

وی با اظهار اینکه طبق فرمایش رئیس جمهور ایران قوی در گرو مدرسه قوی است به ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته معلم در استان مازندران اشاره و اضافه کرد: تکریم معلم مختص مدرسه نیست همه آحاد مردم و جامعه در این زمینه نقش دارند.

کمالی با بیان اینکه آزمون نهایی همانند کنکور است، درباره آزمون‌های استخدامی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی ورت گرفت و ردیف استخدامی‌هایی برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

وی با عنوان اینکه موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش در حال رفع و جبران است گفت: اکنون با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و امسال کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان را نداریم.

تراز نیروی انسانی با کلاس ها برابر است

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به عنوان اینکه تراز نیروی انسانی با کلاس‌های استان برابر است گفت: امسال با مسئله کمبود معلم روبرو نیستیم.

وی از جذب نهایی دو هزار و ۴۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۶۰۰ نفر سهمیه مازندران برای جذب نیروهای خدماتی است ه با برگزاری آزمون نسبت به جذب آنان اقدام می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کیفیت بخشی به مسئله آموزش را مسئله مهم بیان کرد و گفت: باید تلاش شود تا میانگین نمرات دروس مختلف در استان ارتقا بخشیده شود.

وی با اظهار اینکه فضای مجازی بر کیفیت آموزش تاثیر منفی گذاشته است گفت: در حال حاضر به سمت رشد کیفیت آموزشی با ارتقای میانگین نمرات در حرکت هستیم و مازندران جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه کیفیت آموزشی است و در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار داریم.

کمالی با اظهار اینکه مازندران در زمینه پذیرش در دانشگاه‌ها رتبه دوم را در کشور دارد تصریح کرد: این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است و این مسئله نوعی فرصت تهدید محسوب می‌شود از این رو برای کاهش تهدید به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم.

وی با عنوان اینکه ۴۵ درصد از دانش آموزان مازندران رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۵۶ درصد افزایش یابد دانش آموزان فنی و حرفه‌ای افزایش یابد یزان بیکاری کاهش می‌یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد طی دو سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان رای تجهیز هنرستان‌های استان از سوی دولت تخصیص داده شده است.

کد خبر 6093400

دیگر خبرها

  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران
  • توضیحات وزیر کار درباره افزایش بیمه کارگری
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است