Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@12:27:36 GMT

نگاهی به سریال‌های رمضان ۹۸

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۴۳۴۱۱

نگاهی به سریال‌های رمضان ۹۸

به گزارش جهان نيوز، شاید ماه مبارک رمضان سال ۹۸ یکی از سال‌های موفق رسانه ملی در تولید سریال‌ها شاخص مناسبتی بود.

طبق آمارهای غیر رسمی که در برخی رسانه‌های مختلف و از واکنش‌های مخاطبان رسانه ملی دیده و شنیده می‌شود به راحتی قابل تشخیص است که این روزها در ماه مبارک رمضان هر مخاطبی به تماشای یکی از سریال‌های در حال پخش یا بعضا به تماشای هر ۳ سریال می‌نشیند که این خود بیانگر برنامه ریزی درست رسانه ملی برای ساخت آثار متنوع و متفاوت برا رمضان ۹۸ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  امسال مجموعه‌های تلویزیونی «از یاد‌ها رفته»، «دلدار» و «برادرجان» به ترتیب از شبکه‌های یک، دو و سه سیما هر شب در ساعت‌های معین روی آنتن می‌روند، اما با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی ماه مبارک رمضان و به طبع نزدیک شدن به قسمت‌های پایانی سریال‌های ویژه این ماه به سراغ برخی از بازیگران و کارگردانان این مجموعه‌ها رفته تا از بازخورد مخاطبان با این عوامل از میزان استقبال مردمی با خبر شویم.

«از یادها رفته»
مجموعه تلویزیونی «از یاد‌ها رفته» یک ملودرام تاریخی است که در ۵۰ قسمت برای پخش از شبکه پنج سیما ساخته شده و داستان آن به زندگی دختری جوان در سال ۱۳۱۹ می‌پردازد که به دلیل عدم شناخت از وضعیت کشور و آداب رسوم دچار بحران شدیدی می‌شود، اما با کشف حقیقت سنت‌ها و رفتار‌ها به آرامش و زندگی مشترک می‌رسد.

این سریال درباره زندگی یک پزشک زن ایرانی به نام «فروغ» است که در فرانسه درس خوانده و به دلیل ناآشنایی از وضعیت کشور و آداب رسوم آن دچار بحران شدیدی می‌شود، اما ….

***علی‌رام نورایی: حضور در سریال های رمضانی برای هر بازیگری جذاب است
بازیگر فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» درباره حضورش در سریال رمضانی «از یادها رفته» گفت: نزدیک به دو سال است که درگیر سریال رمضانی "از یادها رفته" بودم که خوشبختانه در این شب‌های ماه مبارک رمضان روی آنتن تلویزیون رفته است.

وی درباره مصادف شدن پخش سریال «از یادها رفته» با ماه رمضان افزود: وقتی قرارداد از یادها رفته را بستم، نمی‌دانستم که قرار است ماه رمضان پخش شود، یعنی از همان ابتدا به عنوان سریالی مناسبتی پیشنهاد نشده بود. اما خوشبختانه این لطف نصیب من و همه تولید کنندگان اثر شد تا این سریال در ماه مبارك رمضان پخش شود.

نورایی در همین راستا ادامه داد: پخش سريال ها در ماه مبارك رمضان برای هر بازیگری جذاب است زیرا مخاطب این ماه مخاطب بسیار زیادی است که سالها با تماشای سریال هاى مناسبتى در ساعات مشخص انس گرفته است. نقشم در سریال از یادها رفته چالش متفاوتی بود و امیدوارم مورد استقبال مخاطبان واقع شود.

***حبیب دهقان نسب: اتابک میرزای «از یادها رفته» به دنبال فرصت های از دست رفته خود در زندگی است
حبیب دهقان نسب بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون درباره حضورش در سریال «از یاد‌ها رفته» گفت: در مجموعه ۵۰ قسمتی «از یاد‌ها رفته» در نقش فردی که به اصطلاح بسیاری از آدم‌ها مارمولک خطاب می‌شود ظاهر خواهم شد.

وی در معرفی هر چه بیشتر این کاراکتر بیان کرد: همانطور که مخاطبان این سریال می‌دانند، نام شخصیتی که در سریال «از یادها رفته» ایفا می کنم اتابک میرزا است که از شخصیت‌های باقی‌مانده دوره قاجار محسوب می‌شود و فکر می‌کند حقش در زندگی گذشته خود پایمال شده و به دنبال این است که فرصت‌های از دست رفته خود را زنده کند. وی شخصیت مرموزی دارد و فراز و نشیب‌های زیادی به لحاظ قصه، احساس و ارتباط با افراد دیگر را تجربه می‌کند که همین امر شخصیت وی را بسیار پیچیده‌تر کرده است.


این بازیگر تلویزیون در خصوص ارتباطی که با نقش خود در مجموعه تلویزیونی «از یاد‌ها رفته» برقرار کرده است تاکید کرد: اتابک میرزا نقش محوری و تاثیرگذاری را در سریال «از یاد‌ها رفته» دارد و یکی از بهترین شخصیت‌هایی است که در طول سال‌ها فعالیت هنری‌ام بازی کرده‌ام.

دهقان نسب درباره ویژگی‌های سریال تلویزیونی «از یاد‌ها رفته» اظهار کرد: از آنجا که بخش‌هایی از این سریال تلویزیونی را دیده‌ام، فکر می‌کنم «از یاد‌ها رفته» از آن دسته کار‌هایی است که مخاطب خود را پیدا کرده است، این مجموعه تلویزیونی گروه بازیگران، فضاسازی، قصه و کارگردانی خیلی خوبی دارد و بر همین اساس هم من فکر می‌کنم، مورد توجه قرار گرفته و از کار‌های موفق و جنجالی ماه مبارک رمضان امسال خواهد بود.

***رسول نجفیان: «از یاد‌ها رفته» کار با ارزشی است
وی همچنین تصریح کرد: «از یاد‌ها رفته» کار با ارزشی است که بهرام بهرامیان کارگردانی کرده و از آنجا که هم نگاه و هم نوع دکوپاژ وی را هنرمندانه می‌دانم از بازی در آن خیلی راضی هستم. همچنین معتقدم اگرچه به واسطه نوع نگاه کارگردان اثر، مدت زمان تولید کمی طولانی شد، اما در نهایت این سریال، کار با ارزشی از آب در آمده است.  
نجفیان درباره متفاوت بودن نقشی که در این سریال تلویزیونی بازی کرده بیان کرد: نقشی که در «از یاد‌ها رفته» بازی کردم نسبت به کار‌های دیگرم از نظر شخصیتى و موضوع متفاوت است و فکر می‌کنم همین عامل باعث جذب توجه مخاطب و بیننده شود.
  وی خاطرنشان کرد: کار بازیگری، شخصیت‌پردازی و تبدیل آن از قوه به فعل بسیار سخت و دشوار است و به همین دلیل نمی‌توان به راحتی از کنار آن گذشت.

«دلدار»
«دل‌دار» ملودرامیست اجتماعی که در بستر عواطف و اتفاقات اجتماعی که جوانان درگیر آن هستند از قبیل: ازدواج، شغل و انتخاب‌های متعدد اتفاق می‌افتد. خط اصلی داستان درباره آرش جوان نخبه دانشگاهی است که به دلیل بیماری مادرش دانشگاه را رها کرده و بعد از چند ماه و بر اثر اتفاقی، همکلاسی دوران دانشگاهش یعنی رونا را می‌بیند و به موازات آن یک داستان عاشقانه دیگر نیز در سریال روایت می‌شود.

*** کارگردان سریال «دلدار»: سعی کردیم قصه‌ای از زندگی واقعی مردم را انتخاب کنیم 

نوید محمودی کارگردان سریال «سایه‌بان» درباره هدف خود از ساخت  سریال تلویزیونی «دلدار» گفت: با ساخت سریال تلویزیونی «دلدار» که به قلم مهدی حمزه و آزیتا ایرایی نوشته شده است، سعی کردیم قصه‌ای از زندگی واقعی مردم را انتخاب کنیم و با دراماتیک کردن آن و ایجاد یکسری جذابیت‌ها، این اثر را جلوی دوربین ببریم.     وی درباره ژانر این سریال تلویزیونی اظهار کرد: «دلدار» یک ملودرام عاشقانه است و من امیدوارم همانطور که ما از تمام صحنه‌هایش در زمان فیلمبرداری لذت بردیم، مردم نیز این شب ها از دیدنش خوشنود باشند.
این کارگردان در خصوص پرداخت به مسائل اجتماعی در سریال «دلدار» افزود: اکثر ما یا آنچه که در زندگی مردم وجود دارد را می‌بینیم و توجهی به آن نمی‌کنیم و یا برای اینکه کمتر آزارمان دهد، چشممان را می‌بندیم تا از کنارش رد شویم، چرا که برای همه ما مهم‌ترین موضوع، زندگی خود و آدم‌های محیط پیرامونمان است که ما سعی کردیم در این مجموعه تلویزیونی با این رویکرد به جامعه و مسائل پیرامون آن بپردازیم.

***مهران نائل: بازخوردهای بسیار مثبتی از مردم درباره سریال «دلدار» گرفته‌ام
مهران نائل بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر درباره حضورش در سریال «دلدار» گفت: در سریال «دلدار» بنا بر الزامات باید نقش فردی کاملا منفی را بازی می‌کردم بنابراین تلاش خود را به کار گرفتم تا وجهه مثبتی به کار اضافه نکنم و ریاکاری و دروغ در نقش بیشتر مشهود باشد.

وی اظهار کرد: فیلمنامه این سریال تلویزیونی را خواندم از متن خوشم آمد و با توجه به آشنایی که با نوید محمودی کارگردان اثر داشتم، تصمیم گرفتم همکاری در این اثر را بپذیرم.

بازیگر سریال «دلدار» درباره نقش خود بیان کرد: در آغاز قرار بود نقش دیگری را بازی کنم، اما نقشی که الان در آن بازی کرده‌ام به نظرم جذاب‌تر آمد، بنابراین پیشنهاد بازی در نقش کامیار را مطرح کردم و کارگردان هم پذیرفت.

وی که در این سریال نقش متفاوتی نسبت به کار‌های پیشینش ارائه کرده تصریح کرد:

چالش نقش کامیار در سریال «دلدار» برایم این بود که وقتی در کار‌های پیشین نقش منفی به من می‌دادند همیشه سعی می‌کردم تا شخصیت‌ها را خاکستری کنم، اما در سریال «دلدار» بنا بر الزامات باید نقش فردی کاملا منفی را بازی می‌کردم بنابراین تلاش خود را به کار گرفتم تا وجهه مثبتی به کار اضافه نکنم و ریاکاری و دروغ در نقش بیشتر مشهود باشد.


نائل افزود: یکی از نکات دیگری که در سریال «دلدار» مدنظر داشتم این بود که بازی هم به دور از هرگونه غلو باشد و هم برای مخاطب باورپذیر باشد.

وی درباره سختی بازی در نقش شخصیتی منفی تشریح کرد: همیشه در سریال تلویزیونی خیلی فرصت آزمون و خطا یا پیش‌تولید برای یک سکانس وجود ندارد، اما خوبی سریال «دلدار» این بود که تمام تمرکزم را روی کار می‌گذاشتم و هرچه به ذهنم می‌رسید را مطرح می‌کردم و از آنجا که کارگردان می‌دانست هدفم خوب بازی کردن، پرورش نقش و اکتفا نکردن به نویسنده است، پیشنهادم را می‌پذیرفت.

این بازیگر تلویزیون درباره بازخورد مردم نیز بیان کرد: تاکنون در مواجهه با دوستان، آشنایان و مردمی که روزانه من را می‌بینند با بازخورد بسیار مثبت و خوبی روبه‌رو شده‌ام.

«برادر جان»
***مارال فرجاد: همکاری ام با چاووش از یک تئاتر شروع شد

مارال فرجاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص نحوه حضورش در سریال رمضانی «برادر جان» گفت: این سریال دومین همکاری من با «سعید نعمت الله» است، پیش از این من در سریال "خواب‌زده" افتخار همکاری با وی را داشتم و به همین واسطه با نظر "محمدرضا آهنج" به این سریال نیز اضافه شدم.

بازیگر سریال «رهایم کن» درباره استقبال دو سریال رمضانی خود طی دو سال گذشته افزود: خوشحالم که طی دو سال گذشته این اتفاق برای من افتاده است، به هر ترتیب مردم همواره از آثار رمضانی استقبال می‌کنند اما خوشبختانه دو سریالی که طی دو سال گذشته به قول معروف گل کرده‌اند آنهایی بوده که من در آنها به ایفای نقش پرداختم.

فرجاد یکی از دلایل اصلی موفقیت سریال «برادرجان» را محیط آرام تیم تولید دانست و اضافه کرد: برای من بازیگر حضور در محیطی آرام و بدون تنش بسیار با اهمیت است. محمدرضا آهنج پشت صحنه به شدت امن و آرامی را برای بازیگران به وجود آورده بود و از طرفی تمامی تعهدات مالی پروژه هم به موقع پرداخت می‌شد و همین عاملی بود تا تمامی تمرکز گروه روی کیفیت هر چه بهتر اثر باشد.     وی درباره انتخاب بازیگران سریال «برادر جان» اذعان کرد: پیش از این در تمرینات یک اثر نمایشی با حسام منظور همکاری داشتم که متاسفانه روی صحنه نرفت، حسام منظور از تئاتر آمده و بازیگر توانمندی است، در کل از نظر من یکی از نقاط قوت برادرجان چیدمان درست بازیگران است، بازیگرانی که اکثریت از تئاتر آمده اند و همین باعث شده نقش‌ها بهتر درک و بازی شوند.

بازیگر فیلم «جاودانگی» در همین رابطه تصریح کرد: خوشبختانه انتخاب بازیگران سریال برادرجان تنها به دلیل معروفیت و یا داشتن فالوور زیاد انتخاب نشدند و تنها به بازیگر بودن آنها توجه شد.

وی در خصوص استقبال مردمی از سریال «برادر جان» ادامه داد: استقبال مردم از برادرجان برای من شگفت آور و تعجب برانگیز است، مردم به شدت این سریال را دوست دارند و من هر جا می‌روم صحبت از برادرجان است و همه با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، باید دید در نهایت کدام یک از سریال‌های رمضان ۹۸ به عنوان پرمخاطب‌ترین مجموعه تلویزیونی از سوی مخاطبان انتخاب خواهد شد که البته با اعلام نتیجه نهایی، از ارزش سریال‌هایی که بیشترین آمار تماشای مخاطبان را دریافت نکرده‌اند کم نمی‌شود چراکه قرار گرفتن در لیست سریال‌های رمضانی برای هر بازیگر و به طور کلی هر هنرمندی، یک موفقیت است.

منبع:میزان کپی متن خبر برچسب ها: سریال تلویزیون ماه رمضان

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: سریال تلویزیون ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود

بنا به آمار جدید مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که با ۱۷۱۵ نفر در فروردین سال جاری به شیوه تلفنی مصاحبه شده، به ترتیب ۳۶.۹ درصد از مصاحبه شونده‌های ایرانی برنامه «مردان آهنین»، ۳۴.۷ درصد برنامه «زندگی پس از زندگی»، ۳۴.۲ درصد برنامه «محفل»، ۳۲.۳ درصد برنامه «شب خوش»، ۳۱.۸ درصد برنامه «فوتبال برتر»، ۲۹.۷ درصد برنامه «پانتولیگ» و ۲۶.۵ درصد برنامه «معرکه»، ۲۴.۵ درصد برنامه «مهمانی»، ۲۱.۳ درصد برنامه «ماه خدا»، ۱۸.۸ درصد برنامه «ماه من»، ۱۷.۲ درصد برنامه «ایران دوست داشتنی»، ۱۶ درصد برنامه «پاورقی» و ۱۲.۱ درصد برنامه «برمودا» را دیده‌اند.

سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار ما از ساخت جدید برنامه‌های «مهمانی»، «برمودا» و حضور فرزاد حسنی در یک برنامه مسابقه‌ای خبر داد. 

مدیر شبکه نسیم درباره رویکرد شبکه‌ها مبنی بر استفاده از چهره‌ها در برنامه‌های تلویزیونی توضیح داد: تلویزیون بخاطر ماهیت تصویری‌اش مبتنی بر چهره است. از آنجایی که ذات تلویزیون تصویری بودنش است، چهره‌ای که ناشناخته است، به چهره شناخته شده تبدیل می‌شود. میزان همذات پنداری مخاطب هم با چهره شناخته بیشتر است. البته در مقاطع گذشته می‌دیدیم تلویزیون خودش را تسلیم برخی از چهره‌ها کرده است و در مقاطعی سلبریتی محوری رایج بوده است.

خوشرو ادامه داد: آنچه که در سند تحول سازمان صداوسیما اشاره شده، استفاده از ظرفیت چهره‌ها و چهره‌سازی جدید است. حتماً باید از ظرفیت چهره‌ها در جای خودش استفاده کرد. بنا به سیاست‌های هر پلتفرم، شبکه‌های تلویزیونی و استودیو‌های بزرگ دنیا چهره یکی از عنصر‌های برنامه تلویزیونی یا سینمایی است. بسته به میزان تمایل چهره‌ها که بخواهند در چارچوب تلویزیون ادامه همکاری داشته باشند، امکان بکارگیری آنها مهیاست.

بازگشت فرزاد حسنی در قالب یک برنامه مسابقه محور

وی در پاسخ به این سوال که آیا آقای فرزاد حسنی، بازیگر و مجری تلویزیون را دوباره در قاب شبکه نسیم و نه فقط به صورت ویژه برنامه خواهیم دید؟ گفت: بله، ان‌شاء‌الله در قالب یک مسابقه حضور خواهند داشت. 

مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به عهده صاحبان آنهاست

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که هر تولیداتی در صداوسیما انجام شود، مالکیتش با صداوسیماست، مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به چه صورت است؟ آیا تمایل دارید فصل دوم مجموعه تلویزیونی «مهمانی» ساخته شود؟ گفت: مالکیت عروسک‌های مجموعه «کلاه قرمزی» با صداوسیماست. در مجموعه تلویزیونی «مهمانی» از ترکیب عروسک‌های «مهمونی» شبکه نمایش خانگی و «کلاه قرمزی» استفاده شده است. تهیه‌کننده و کارگردان «مهمونی» که مالکیت بر عروسک‌ها داشتند تصمیم گرفتند از عروسک‌های متعلق به خودشان در برنامه تلویزیونی استفاده کنند. مثلاً وقتی تلویزیون حق پخش یک فیلم سینمایی را می‌خرد، مالکیت فیلم متعلق به صداوسیما نیست. بنایمان ادامه دادن «مهمانی» است.

برنامه «برمودا» ادامه می‌یابد

خوشرو در پاسخ به این سوال که بنا به ساخت فصل دوم برنامه «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده را دارید؟ بیان کرد: بله.

 مدیر شبکه نسیم در تشریح گفته‌های خود مبنی بر اینکه در‌های تلویزیون به روی طنزپردازان باز است، گفت: ما در شبکه نسیم متناسب با سند سازمان صداوسیما موظف هستیم که بستر‌های متفاوتی ایجاد کنیم، تا استعداد‌های طنز بتوانند در گوشه و کنار کشور ظهور و بروز داشته باشند. چندین برند در حوزه طنزپردازی طراحی شد، که برخی موفق و تعدادی کمتر موفق شدند. مثلاً برنامه «بگو بخند» در حوزه شعر، نمایش طنز و استنداپ فعالیت می‌کند. این برنامه می‌تواند به محفلی برای طنزپردازان و آکادمی طنز تبدیل شود.

وی ادامه داد: در فصل جدید برنامه «خوش نمک» شاهد رقابت بین کسانی هستیم که خودشان را بانمک می‌دانند. افراد و گروه‌هایی که خودشان را بانمک می‌دانند می‌توانند خودشان را در معرض قضاوت تماشاچی‌ها و داوران برنامه قرار دهند. برنامه‌های «خط رو خط» و «جورچین» هم جزو برند‌های طنز آیتمی شبکه است.

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که حضورتان در هشتمین جشنواره «طنز پهلو» می‌تواند نوید استفاده از ظرفیت طنزپردازان در شبکه نسیم را بدهد؟ گفت: بله، ما مدام رصد می‌کنیم تا استعداد‌های طنز را شناسایی کنیم. سال‌های سال بود که فقط مدل خاصی از طنز در تلویزیون حضور داشت. در برنامه «خندوانه» مسابقه‌ای برای استعدادیابی به نام «خنداننده شو» تعبیه شد، تا استعداد‌های جدید بتوانند بروز یابند. ما الان مسابقه «خنداننده شو» را در قالب برنامه‌ای مجزا به نام «بگو بخند» ایجاد کردیم، تا یک برنامه اختصاصی استعدادیابی در حوزه طنز باشد. ما معتقدیم هزاران نفر در کشور هستند، که استعداد طنز دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • نگاهی به مجموعه «حشاشین»
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه