Web Analytics Made Easy - Statcounter

روایت مجموعه "دلدار" برگرفته از یکی عاشقانه های افراد پیرامون ماست که در پی دیدار دوباره  معشوق اتفاق می افتد و مسیر زندگی آنها را تغییر داده و به چالش می کشد. درباره چند و چون انتخاب سوژه سریال دلدار ، چگونگی پیشرفت مراحل تصویر برادری، موسیقی تیتراژ این فیلم  با یکی از برادران محمودی کارگردان این فیلم به گفت و گو نشستیم که در ادامه می خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 طرح قصه دلدار از کجا آمد؟ آیا یک داستان واقعی را در یک سریال روایت می کنید؟

ایده  اولیه دلدار از جایی آمد که ما فکر کردیم اگر کسانی بعد از سالها عشقشان را ببینند و طبیعتا که در این چند سال تجربه هایی را هم در زندگی کسب کرده باشند ، در برخورد دوباره  با این مواجهه جدید با هم چه رفتاری می کنند، فکر کردیم که درک این تصویر که بارها و بارها آدمها می گویند من بعد از مدتها عشق سابقم را دیدم ، یک دفعه خشکم زد و متوجه شدم  ازدواج کرده  و مرا به گذشته هایم برد و یا تصاویر اینچینی که همه ما شنیدیم و دیدیم چگونه می تواند باشد. 

به همین دلیل قصه آرش و رونا از اینجا شروع شد که ما پسری را روایت می کنیم که به دلیل مشکلاتی که در دوران دانشجویی داشته علاقه خود را به دختری که دوست داشته ابراز نکرده و بعد ها که او را می بیند متوجه می شود که او هم چنین احساسی نسبت به وی داشته است و ...

 چرا در اکثر آثارتان به سراغ موضوعات اجتماعی مرتبط با گروه سنی جوان می روید؟

شما همیشه قصه ای را برای روایت انتخاب می کنید که نسبت  به آن آشنایی و آگاهی دارید . طبیعتا می روید سراغ سوژه ها و موضوعاتی که زندگی کردید درک کردید و برایتان قابل لمس است . خب طبیعتا دوران جوانی دورانی است که ما در آن حضور داریم و آدمهای اطرافمان بیشتر جوانها هستند به همین دلیل سعی می کنیم که  دغدغه ای آنها را  به تصویر بکشیم و احساس می کنیم با آنها نسبت به این دنیا آگاهی شناخت و علاقه بیشتری داریم. 

سریال دلدار سه داستان موازی با شخصیت های متفاوت را روایت می کند، چقدر این مراقبت اتفاق افتاده است تا قصه در زمان مناسبی یکپارچه شود و ارتباط کاراکترها برقرار گردد ؟

این سوالی است که خانم آزیتا ایرایی و آقای مهدی حمزه باید پاسخ بدهند و راجع به آن گفت و گو کنند . اما ساختمان اصلی قصه  که من و  جمشید  طراحی کردیم از اول هم همین بود یعنی ما یک قصه را از سه زاویه و با شخصیت هایی که قرار بود که قصه هاشون به هم مرتبط شود طراحی و روایت کردیم که خانم هیرایی هم آن رو شاخ و برگ دادند و به صورت جزئی تر نوشتند . 

فکر می کنم  این سه زاویه ای که ما در قصه روایت می کنیم در اصل سه زاویه مرتبط با هم است قصه آرش و قصه قاسم که به هم تنیده می شود، به دلیل اتفاقی که در قسمت ده می افتد که در اصل آرش پسر قاسم رو در یک اتفاق ناخود اگاه مسدوم می کند که درگیری بین آنها به وجود می آورد . قصه سامان هم به دلیل اینکه، شادی خواهر آرش در اصل معشوقه او هست آن هم به آرش مرتبط می شود ، در پایان  هر سه قصه در واقع به یک نقطه وصل می شود که که بیننده آن را از سه زاویه می بیند. 

 یکی از نکات مهم این  سریال پرداختن به روابط میان اعضای خانواده است، این مساله چقدر دغدغه شخصی شماست؟

مهمترین جایی که ما در اجتماع  برای اولین بار می شناسیم جمع خانواده است ، خب طبیعتاً همه ما در خانواده بزرگ شده ایم و علاقه ای که  بین ، پدر ، مادر و فرزندان بوده باعث شده که این جست و جوی همیشگی در قصه های خانوادگی برایمان جذاب باشد . به همین دلیل محیط خانواده را محیطی لذت بخش، گرم و صمیمی می بینیم. 

من فکر می کنم در هیچ جای دنیا نزدیک تر و دوست داشتنی تر از خانواده برای آدم وجود ندارد ، حتی اگر در خانواده ای مشکل و یا مساله ای وجود داشته باشد اگر قرار به سر عقل آمدن باشد من فکر می کنم که همه خانواده پشت هم و کنار هم هستند. خب طبیعتا می توان گفت برای من مهمترین دلیلش جذاب بودن محیط خانواده در زندگی خودمان است که با هر گرفتاری و سختی در کنار هم هستیم . و همین دلیل آداب و رسوم به قصه های ما هم راه پیدا می کند و ما دوست داریم که از این دست روایت ها را ببینیم و نمایش بدهیم. و خانواده ها باید بدانند که در مواجهه با مشکلات هیچ کس غیر خودشان نمی تواند به آنها کمک کند. 

در برخی از لحظات سریال، شاهد افت ریتم هستیم به طور مثال ریتم در فضای ماهی سرا با ریتم در قصه موازی متفاوت است. آیا برای این مساله تمهیدی اندیشیده شده است؟

ببینید در مورد اینکه هر کجا چگونه روایت می شود، طبیعتا براساس نیاز قصه ما در آنجا حضور داریم

 چند درصد از سریال تصویر برداری شده و مراحل فنی در چه شرایطی به سر می رود؟

تقریبا روزهای پایانی تصویر برداری هستیم و هم زمان مراحل فنی قسمت به قسمت پیش رفته و پخش می شود.

 همکاری مجدد شما با محسن چاووشی نشان از بازخورد مخاطبان از سریال شما دارد . در این باره صحبت کنید ؟

آقای چاوشی یکی از خواننده های مورد علاقه من هستند. طبیعتا علاقه مندی مخاطبان به صدای ایشان که ما در سریال "سایبان" هم دیدیم این همکاری را مستمر، ادامه دار و دوام دار کرده . فکر می کنم اگر قرار باشد کار تازه ای را شروع کنیم ما باز هم با آقای چاوشی همکاری خواهیم کرد، چرا که فکر می کنم صدای ایشان برای بیان روایت هایی که ما به دنبال نمایش آن هستیم مناسب است و حضور صدای او در این سریال (دلدار)  با شعر جناب صفا در عنوان بندی پایان برای انتقال آنچه که مردم از این قصه راحت تر و قابل درک تر می کند مناسب است. 

کمبود بودجه روی کیفیت برخی از آثار تاثیر گذار بوده است آیا سریال شما هم از این مساله صدمه دیده است ؟ در مورد بودجه الحمدالله ما در این سریال مشکلی نداشتیم و اتفاق های خوش آیندی رخ داده . اما در کل به دلیل تعدد کارهایی که در تلویزیون ساخته و تولید می شود مشکلات بودجه وجود دارد .

وضعیت اقتصادی چقدر در انتخاب تیم بازیگری شما موثر بوده است و به چند درصد از بازیگران مد نظرتان رسیده اید؟

 در تلویزیون در اصل به اندازه  عدد برآوردی که موجود است برای عوامل  پشت صحنه و جلوی دوربین باید برنامه ریزی شود . و ما هم سعی کردیم بر طبق بودجه ای که از تلویزیون دریافت کردیم کار را جلو ببریم و فکر می کنم که مدیریت درست  بودجه در کار تلویزیون بسیار مهم است . خب بعضا می شنویم که دوستان نسبت به مسائل پرداخت مالی عوامل کم لطف بوده اند و من عدم مدیریت مناسب را دلیل آن می دانم، ما سعی کردیم نه در این کار بلکه در کارهای قبلی هم  اتفاق نیفتد و الحمدالله موفق هم بوده ایم .

در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید. امیدوارم که "دلدار" همان طور که برای ما عاشقانه و دست داشتنی است برای مخاطبان هم همین طور باشد . 

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برادران محمودی نوید محمودی مریم بوبانی دلدار بر سر دوراهی علی اوسیوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟

تابناک - شبکه بی بی سی انگلیسی در گزارشی مدعی دستیابی به اسنادی محرمانه درباره دستگیری، تعرض جنسی و قتل نیکا شاکرمی در جریان اغتشاشات سال 1401 شده است.

گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی به دلیل تناقضات متعدد و انگیزه‌های مشکوک مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است.

تناقضات فراوان این گزارش به قدری عجیب و غیر حرفه ای است که بی بی سی خود در خلال آن به این تناقضات اعتراف کرده و می نویسد: «سندی که تحقیقات ما روی آن تمرکز دارد، حاوی چند تناقض است. به‌عنوان‌مثال، نیروی انتظامی، با عنوان «ناجا» ذکر شده؛ درحالی‌که در آن زمان «فراجا» نام داشت.»

بی بی سی بیان می کند که بدلیل وجود اسناد جعلی در این موضوع ماه‌ها وقت صرف کرده و اسناد متعددی را مورد بررسی قرار داده است تا به این اطلاعات دست یابد اما سربرگ‌، ادبیات و نگارش اسناد منتشر شده در این گزارش به وضوح جعلی و حاکی از عجله و سراسیمگی در تهیه این گزارش دارد و تهیه کنندگان آن حتی زحمت جست‌وجو و  مشاهده اسناد اداری، برای جعل بهتر آن را نکشیده اند و پس از واکنش‌های فراوان به این گاف‌ها بی بی سی مجبور شد اعلام کند که این اسناد به دلیل امنیت افراد، بازسازی شده است!!!

بی بی سی برای اعتبار بخشی به اسناد این گزارش که خود نیز به آن شک دارد در داستانی هالیوودی یک افسر کارکشته سابق اطلاعات سپاه که کماکان دارای ارتباط و دسترسی بالای اطلاعاتی است را وارد ماجرا کرده و از قول او اسناد را تایید می‌کند؛ هرچند باز در آخر تاکید می کند که به این اسناد اعتماد ۱۰۰ درصد ندارد! بنابراین گزارش به شدت بر یک منبع مشکوک تکیه دارد که اعتبار آن را بیشتر تضعیف می کند. روایت هیجان‌انگیز و فقدان شواهد ملموس نشان از تلاش برای ایجاد یک نمایش به جای اطلاع‌رسانی به مردم دارد.

دستگاه تبلیغاتی غرب و ضد انقلاب، در ماجرای زن، زندگی، آزادی، چندین مورد را برای جنگ تبلیغاتی و تشویش اذهان و روایت سازی تست کردند و در نهایت بهترین مورد را برای ادامه روایت‌سازی نیکا شاکرمی یافتند که مرگ مبهم و مشکوکی داشت و از طرف دیگر خانواده او در ارتباط کامل با شبکه‌های فارسی زبان ضد ایرانی هستند.

این اقدام از بخش جهانی بی بی سی به قدری عجیب و غیر حرفه‌ای بود که حتی برخی از رسانه‌های فارسی زبان فقط این مطلب را بازنشر داده و حاضر به تایید مطالب نشدند.

اما سوال اینجاست که چرا این شبکه حاضر شده است اینگونه با اعتبار و آبروی خود بازی کند؟ شاید یکی از پاسخ ها را بتوان در آخرین خط این گزارش جست و جو کرد؛ آنجا که بی بی سی می‌گوید: " فعالیت پلیس اخلاق ایران متوقف شده بود، اما سرکوب جدیدی برای نقض قوانین پوشش اسلامی در اوایل ماه جاری آغاز شد. "

به نظر می رسد تمام این داستان‌سرایی ها و باز روایت‌‌ها و جعل‌ها برای رسیدن به همین خط بود و یادآوری اینکه این اتفاقات در سال ۱۴۰۱ به خاطر مساله حجاب افتاده است و اکنون باز با شروع اقدامات پلیس در مساله حجاب به دنبال روشن کردن آتش خاموش شده ماجراهای ۱۴۰۱هستند.

زمان و محتوای گزارش نشان می‌دهد که بی‌بی‌سی انگیزه‌های پنهانی فراتر از گزارش صرف اخبار داشته باشد و بند آخر این گزارش حاکی از تلاشی برای برافروختن مجدد جنجال بر سر موضوع حجاب است.

احتمال مهم دیگر در مورد این گزارش این است که با توجه به خیزش بی سابقه سراسری در دانشگاه های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی این شبکه در پی انحراف اذهان از این موضوع مهم باشد و همچنین با این گزارش هالیوودی خوراک و سوژه ای برای کسانی تامین کند که در ۷ ماه اخیر کوچکترین واکنشی به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام زنان و کودکان و نسل کشی در غزه ندادند و حالا هم در قبال رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با دانشجویان و اساتید دانشگاه روزه سکوت گرفته‌اند.

در نهایت گزارش بی بی سی در مورد مرگ نیکا شاکرمی نمونه بارز روزنامه نگاری ناقص است. عدم اعتبار گزارش، انگیزه های مشکوک و بی توجهی به اصول ژورنالیستی، تردیدهای جدی در مورد صداقت بی بی سی و توانایی آن در ارائه پوشش خبری موثق ایجاد می کند.

دیگر خبرها

  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • روایت ندا قاسمی از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ» (فیلم)
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود