Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-03@08:06:03 GMT

بازیگران سریال دلدار +زمان پخش و خلاصه داستان

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۶۶۳۱

بازیگران سریال دلدار +زمان پخش و خلاصه داستان

عوامل و عکس بازیگران سریال دلدار شبکه یک و ساعت پخش و تکرار

بازیگران سریال دلدار

محمدرضا غفاری، الناز حبیبی، حسام محمودی، سوگل خلیق، نیما رییسی، مهران نائل، پیمان مقدمی، سجاد دیرمینا با معرفی شادی مختاری و خیام وقارکاشانی، صحرا اسدالهی، وحیداقاپور، موناکرمی با هنرمندی: بهزاد فراهانی، مریم بوبانی، علی اوسیوند، رویا جاویدنیا و کمند امیرسلیمانی و با حضور پریوش نظریه، همایون ارشادی و علیرضا آرا

ساعت پخش و تکرار

زمان پخش : هر شب ساعت ۲۱:۳۵ تکرار : ۴۵ دقیقه بامداد، ۱۱:۳۰ و ۱۶:۲۰

خلاصه داستان سریال دلدار

نوید محمودی یکی از کارگردانان و تهیه‌کنندگان سریال «دل‌دار» درباره این مجموعه گفت: «دل دار» یک قصه عاشقانه است که در بستر عشق و اتفاقات اجتماعی که جوانان درگیر آن هستند مثل ازدواج، شغل و انتخاب‌های نادرست اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جنبه عاشقانه این سریال مخاطب را با خود همراه می‌کند و اجازه می‌دهد که در بستر این روایت عاشقانه نکات دیگری را هم که دغدغه‌مان است درباره‌اش حرف بزنیم.

محمودی درباره قصه اصلی این سریال توضیح داد: خط اصلی داستان درباره آرش جوان نخبه دانشگاهی است که به دلیل بیماری مادرش دانشگاه را رها کرده و بعد از چند ماه و بر اثر اتفاقی، عشق دوران دانشگاهش یعنی رونا را می‌بیند.

دو عاشقانه موازی در قصه «دل دار»

وی اضافه کرد: رونا و آرش با بازی سوگل خلیق و محمدرضا غفاری در بستر قصه با اتفاقاتی مواجه می‌شوند که به نظرم عاشقانه جوان و جذابی پیش رو داریم. داستان عاشقانه دیگری هم در این سریال داریم که مربوط به شادی خواهر آرش با بازی الناز حبیبی است که در محل کارش به جوانی (حسام محمودی) علاقه‌مند می‌شود و درواقع مخاطب دو داستان عاشقانه موازی را در این سریال می‌بیند.

محمودی در ادامه درباره رقابتی که بین سریال‌های درام در ماه رمضان رخ می‌دهد، بیان کرد: ما به این بخش ماجرا فکر نمی‌کنیم که همزمان چه سریال‌هایی ساخته می‌شود بلکه به قصه‌ای فکر می‌کنیم که می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد و انرژی می‌گذاریم تا به بهترین شکل اجرایش کنیم. به هر حال در هر دوره زمانی نیز درام‌ها و عاشقانه‌ها برای مردم جذاب بوده‌اند و شما نمی‌توانید یک ملودرام و قصه درست پیدا کنید که مخاطب جذبش نشده باشد.

مردم در رمضان قصه‌های دغدغه‌مند دوست دارند

این تهیه‌کننده درباره اینکه امسال هم چون سال گذشته در میان قصه‌های رمضانی داستان کمدی وجود ندارد، تصریح کر: اگر در سبد سریال‌های تلویزیون برای مردم یک کمدی هم وجود می‌داشت شاید جذاب‌تر بود. نوروز امسال هم ۲ کمدی و یک ملودرام داشتیم که هر یک مخاطب خود را داشت. البته به نظرم فضای ماه مبارک رمضان به گونه‌ای است که مردم درگیر قصه‌های اجتماعی با علاقه‌مندی‌ها و دغدغه‌های خودشان می‌شوند و احساس می‌کنم چنین قصه‌هایی را بیشتر می‌پسندند.

وی در ادامه درباره طبقه اجتماعی که در این سریال در نظر گرفته شده هم گفت: شخصیت‌های سریال ما از طبقه متوسط هستند که بخش بزرگی از اجتماع هستند شما این آدم‌ها را روز و شب در کوچه و خیابان می‌بینید. خود ما این طبقه را دیده‌ایم و فهمیده‌ایم که مثلاً نداشتن شغل چقدر می‌تواند یک خانواده را از هم بپاشد و سعی می‌کنیم در این سریال همین اتفاقات را روی کاغذ بیاوریم و به تصویر بکشیم.

فیلمبرداری سریال تا دهه اول رمضان

کارگردان «دل دار» درباره اینکه فیلمبرداری سریال تا چه زمانی طول می‌کشد، اظهار کرد: فکر می‌کنم حدود ۱۲ یا ۱۳ روز در ماه مبارک رمضان فیلمبرداری داریم و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا در کمترین روز سریال را به آنتن برسانیم چون هر چقدر کار آماده‌تر باشد و مسایل فنی زودتر انجام شود بهتر است.

وی اضافه کرد: من و آقای (جمشید) محمودی کار را با هم و با دو گروه جلو بردیم و در چند روز گذشته من از کارگردانی فاصله گرفتم و بیشتر کارهای پس تولید را بر عهده گرفتم تا سریال زودتر ساخته شود.

عکس های بازیگران سریال دلدار

عوامل سریال دلدار

تهیه کننده: نوید محمودی

کارگردان: جمشید محمودی

نویسندگان: آزیتا ایرایی، مهده حمزه، بر اساس طرحی از برادران محمودی

مدیر تصویربرداری: علیرضا رنجبران

تصویربردار: مهدی رضایی

تدوین: نیما جعفری جوزانی

مدیر تولید: علیرضا باقربیگی

دستیارکارگردان و برنامه ریز: سیاوش رمضانلو

مدیر صدابرداری: سعید بجنوردی

صداگذاری: حسین قورچیان

صدابردار: محسن نانکلی

خواننده تیتراژ: محسن چاوشی

منشی صحنه: مرجان تاجیک

عکاس: نوشین جعفری

مدیر تدارکات: رضا دهقان

طراح لباس: شبنم اصغری

جلوه های ویژه میدانی: آرش آقا بیک

جلوه های بصری: سینا قویدل

طراحی و ساخت تیراژ: مجید یوسف زاده

طراح صحنه: جواد فاضلی

طراح گریم: محمد قومی

ساخت آنونس: محمد واحد

و روابط عمومی: سپیده حیدرآبادی

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار فیلم و سریال بازیگران سریال دلدار برادران محمودی جدول پخش برنامه های تلویزیون جدول پخش شبکه دو سریال ایرانی جدید سریال شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان

علی مرادی امروز در جلسه قرارگاه رسانه و فضای مجازی کردستان که با موضوع روز دختر در سالن جلسات صداوسیمای کردستان برگزار شد، گفت: سریال سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلا  در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اضافه کرد: عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تاخیر در تولید این سریال شده است که هفته آینده با پیگیری استاندار کردستان تعیین‌تکلیف خواهد شد.

وی گفت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو، فاطمه اسدی، فرشته باخویشی نمونه‌هایی از زن مسلمان کرد قهرمان هستند که نباید از معرفی آنها غفلت کرد.

 مرادی خاطرنشان کرد: ۵۸ شبکه ماهواره‌ای کردزبان جامعه ما را تهدید می‌کنند که الگوسازی و توجه به ظرفیت‌هایی الگویی کردستان به نوعی بازدارندگی خواهد داشت.

ماه‌شرف خانم در سال ۱۲۲۶ قمری (برابر با ۱۱۸۴ خورشیدی و ۱۸۰۵ میلادی)، زمان حکومت امان‌الله خان والی اردلان در خانوادهٔ اهل فرهنگ قادری در سنندج به دنیا آمد و به تحصیل و تربیتش همت گماشتند و بر خلاف سنت دیرین و جاری زمان، او را هم‌سطح با مردان به آموختن علوم متداول زمان تشویق و ترغیب نمودند. 

دیری نگذشت که این ماه‌شرف در ردیف ادیبات و سخن‌سنجان قرار گرفت.

مستوره با ذوق و قریحهٔ شعریش توانست با سرودن قصائد نغز و غزلیات آبدار با شاعران نامدار زمان خود مقابله کند و در تاریخ‌نویسی پابه‌پای مورخین جلوه نماید. میرزا علی‌اکبر منشی دیوان غزلیات مستوره کردستانی را بیست‌هزار بیت دانسته‌ است. 

ماه‌شرف خانم به عنوان اولین زن تاریخ‌نگار زن جهان اسلام مطرح است. دیوان اشعار، تاریخ اردلان و عقاید مستوره از جمله تالیفات این بانوی کردستانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی