Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@07:14:01 GMT

بیوگرافی بازیگران سریال دلدار + عکس و ساعت پخش

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۸۹۲۸

بیوگرافی بازیگران سریال دلدار + عکس و ساعت پخش

بیوگرافی بازیگران دلدار بیوگرافی سریال شبکه دو بیوگرافی بازیگران سریال ماه رمضان

سریال دلدار سریالی عاشقانه است که قرار است در شب های ماه رمضان از شبکه دو سیما پخش شود. این سریال بازیگران مشهوری دارد که از جمله آن ها می توان به پریوش نظریه و محمدرضا غفاری اشاره کرد. ساعت پخش سریال دلدار در ماه رمضان به روز رسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسام محمودی

حسام محمودی (زادۀ ۱ فروردین ۱۳۶۵ - تهران) بازیگر سینما اهل کشور ایران است.از جمله کارهای اخیر او می توان به سریال لحظه گرگ و میش اشاره کرد 

علیرضا آرا

علیرضا آرا با نام اصلی علیرضا آرا بازیگر و کارگردان ایرانی در سال ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمده و فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران بوده و دوره های بازیگری را نیز در حوزه هنری گذرانده است.

مریم بوبانی

مریم بوبانی در سال ۱۳۳۲ در سنندج به دنیا آمد. دو سال در کلاس‌های آزاد بازیگری بازیگری آموخت و در ۱۳۷۶ با بازی در مهر مادری (به کارگردانی کمال تبریزی) در نقشی فرعی بازی در سینما را آغاز کرد. وی مادر آیین احدی فر تنظیم کننده گروه چارتار است.

کمند امیرسلیمانی

کمند امیرسلیمانی (زاده ۱۳۵۲ تهران) هنرپیشه سینما و تلویزیون اهل ایران است. فارغ‌التحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۶ می‌باشد. وی همچنین دختر سعید امیرسلیمانی و خواهر سپند امیرسلیمانی از بازیگران سینما است.

علی اوسیوند

عليرضا اوسيوند متولد 1336 مسجدسليمان،داراي ليسانس بازيگري و فوق ليسانس كارگرداني تئاتر از دانشكده تربيت مدرس است. وي فعاليت هنري خود را در زمينه بازيگري، دستيار تهيه و دستيار كارگردان در صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران آغاز كرد. او همچنين همسر حميرا رياضي (بازيگر) سينما و تلويزيون است.

الناز حبیبی

الناز حبيبي متولد 1367 در تهران است. بازيگر سينما و تلويزيون و فارغ‌التحصيل رشته تدوين است. در کودکی تئاتر بازی می‌کرد. از سال ۱۳۷۶ همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را آغاز کرد. تا کنون، در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی بازی کرده‌است. پس از آن که سعید سلطانی برای ۳ فیلم خود او را انتخاب کرد، به‌طور جدی‌تر این حرفه را دنبال کرد. تا کنون، در ۳ فیلم از کیانوش عیاری نیز جلوی دوربین رفته‌است

بهزاد فراهانی

بهزاد فراهانی (متولد ۱ بهمن ۱۳۲۳ ، روستای درمنک از توابع فراهان واقع در استان مرکزی بازیگر و فیلمنامه‌نویس می‌باشد. دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او فرزند دوم غلامرضا، همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی ، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

سوگل خلیق

بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون متولد ۱۳۷۹ در شهر تهران می باشد از بازیگران زن جوان و تازه کار سینمای ایران بوده که تاکنون توانسته عملکرد بسیار خوبی از فیلمهایی که تازه بازی کرده داشته باشد.

نیما رئیسی

نیما رئیسی ، بازیگر و گوینده ایرانی است. نیما رییسی در بیمارستان فامیلی رشت به دنیا آمد اما تمام دوران کودکی و نوجوانی خود را در شهرک مسکونی نکاچوب واقع در ساری و منطقه دشت ناز گذرانده است. او در سال‌های ۶۸ تا ۷۳ در خود شهر ساری اقامت داشته و پس از قبولی در دانشگاه به تهران مهاجرت نموده است. شهر بابل زادگاه پدری او می‌باشد. وی در مقطعی عضو انجمن گویندگان جوان بوده‌است.

پریوش نظریه

پريوش نظريه متولد 1348 در گچساران است. او فارغ التحصيل رشته نمايش عروسكي است. وي فعاليت سينمايي خود را در مقام بازيگري از سال 139 با فيلم "عروس حلبچه" آغاز كرد. او فارغ التحصيل نمايش عروسكي است.

محمدرضا غفاری

محمدرضا غفاري متولد 1364 در تهران است. وي فارغ التحصيل رشته گرافيك است. او فعاليت سينمايي خود را از سال 1384 با فيلم روياي خيس آغاز كرد.

 

منابع: سوره سینما/ حرف تازه / ویکی پدیا

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد برگزاری سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محمدحسین لطیفی کارگردان سینما و تلویزیون که تجربه فیلمسازی اقتباسی از کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» پیرامون زندگی و زمانه شهید محمد بروجردی از فرماندهان دوران دفاع مقدس با عنوان «غریب» را در کارنامه دارد، با تاکید براینکه اساساً زیربنای هنرمند، اول استعداد و سپس مطالعه و آگاهی اوست، گفت: معتقدم پی و بتن یک فیلمساز باید سفت باشد که کتاب این کارکرد را برای او دارد.

وی افزود: اینکه من به عنوان فیلمساز استعداد دارم و هرچیزی را که در ذهن داشته باشم، بنویسم نهایتا برای یک فیلم کارایی خواهد داشت و در ادامه قابل تکرار نیست. قطعاً من به تمام جوان‌ها خواهم گفت؛ نباید کتاب از دست‌تان بیفتد تا در موضوع و آن چیزی که دوست دارید، قوی شوید.

لطیفی همچنین به موضوع اقتباس سینما از کتاب اشاره کرد و ادامه داد: در اقتباس یک متنی وجود دارد که به متنی دیگر و در قالب دیگری در می‌آید. یعنی یک رمان نوشته شده که بر اساس آن رمان اقتباسی صورت می‌گیرد. اقتباس روایت نعل به نعل کتاب نیست، چرا که قالب فیلم تفاوت با قالب رمان دارد. اقتباس یعنی اینکه ابتدا روح کار و شخصیت‌ها از رمان اخذ شود. در ادامه یکسری سکانس‌های حیاتی مشخص و سپس روایت در یک قالب دیگر آغاز شود. قالب متفاوت می‌شود، اما رگ و پی مسئله در قصه کتاب است. در برنامه‌ام است تا با اقتباس از رمان دو جلدی «از عشقاباد تا عشق‌آباد» منصور انوری فیلم «عشق آباد»‌ را بسازم. نمونه اقتباس در دوران قبل از انقلاب سریال «دایی جان ناپلئون» است و ما وقتی سریال و فیلم را در کنار هم قرار می‌دهیم، می‌فهمیم که رمان خیلی قوی‌تر است. اقتباس را باید برای نسل جدید تدریس کرد.

او درباره تجربه حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: یکی از علاقه‌مندی‌های من حضور در نمایشگاه کتاب تهران است اما گاهی من در زمان نمایشگاه مشغول پروژه‌هایی بوده‌ام که امکان حضور در نمایشگاه را از من می‌گرفت، اما امسال حتماً سعی خواهم کرد در نمایشگاه حضور داشته باشم.

کارگردان فیلم «غریب» مرادوه اهالی سینما با اهالی قلم و نویسنده‌ها و ناشران را موجب پیشرفت سینما دانست و تاکید کرد: کتاب‌های هنری و نفیس که مربوط به سینما است سهم کمی از تولیدات ناشران را دارند و کتاب‌های تخصصی ما در عرصه‌های فیلمسازی و کارگردانی خیلی دیر چاپ می‌شوند و میان ناشران این کتاب‌ها سهم کمی را میان ناشران به خود اختصاص داده‌اند که امیدوارم این روند تغییر کند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی و علت فوت مسعود اسکویی
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم